De kracht van precisielandbouw.

Precisielandbouw is niet langer toekomstmuziek voor de landbouw. Waar precisielandbouw vroeger eerder een exclusief iets was, is het nu toegankelijk voor iedereen. Met welke vorm van precisielandbouw kunnen wij jou helpen?

starfire 6000 GPS ontvanger

gps ontvangers en schermen

John Deere Starfire 6000 ontvanger. Mobiel RTK of Radio RTK signaal. Generatie 4 displays.

Precisielandbouw begint hier. De GNSS ontvangers en schermen van John Deere bieden de hardware infrastructuur om volledig te kunnen profiteren van moderne landbouw en om uw bedrijf voor meer succes op te zetten.

stuursystemen en machine-automatisering

John Deere precisielandbouw voor bijna elke tractor. TIA Tractor Implement Automatisering.

John Deere biedt een compleet portfolio van geïntegreerde stuursystemen, van eenvoudige, handmatige bediening tot volledige automatisering. Als u een gemengd machinepark hebt, bieden we ook oplossingen voor andere merken aan, zodat u toch kunt genieten van de voordelen van een automatisch stuursysteem en de machine-automatisering van John Deere.

plaatsspecifieke landbouw

Harvestlab 3000 / Manure Sensing.

Met realtime sensorgegevens en locatie-specifieke documentatie krijg u waardevolle inzichten waarmee u op feiten gebaseerde beslissingen kunt nemen en nauwkeurige voorschriften kunt maken voor uw volgende taken in het veld. En bovendien bespaart u op het meest waardevolle van allemaal: uw tijd. Met locatiespecifieke landbouw kunt u uw kosten nauwkeuriger beheersen en budgetteren, zodat u de kosten voor meststoffen, zaaigoed en chemicaliën kunt verlagen.

my operations center

Al uw data en machineprestaties op één centrale locatie.

Het John Deere Operations Center is uw landbouwkundig voorkeursportaal voor het verzamelen en visualiseren van informatie over agronomie en machines. Omdat het portaal alle essentiële informatie in een overzicht weergeeft, kunt u snel en gemakkelijk op feiten gebaseerde beslissingen nemen. Het Operations Center verbindt u vanuit één centrale plaats met uw machines en uw velden. U kunt er tevens naadloos informatie uitwisselen met uw John Deere dealer, uw loonbedrijven of andere vertrouwde partners.

my operations center deere

meer weten over precisielandbouw? Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Wij helpen u graag persoonlijk verder. Neemt u hiervoor contact met ons op middels het contactformulier.

Contactgegevens Baarle-Hertog | baarle nassau

Contactgegevens Brecht

© LMB Antens BVBA // Rijsbosch bv

De website van Antens gebruikt functionele cookies. Deze functionele cookies zijn alleen maar nodig om de website goed te laten functioneren.