waar we goed in zijn.

Antens staat bekend om de uitstekende service. Omdat wij al meer dan 75 jaar ervaring hebben is niets ons onbekend. In alles wat wij doen streven wij naar 100% klanttevredenheid. Hieronder vind je een overzicht van allerhande diensten waar de werknemers van Antens zich dagdagelijks mee bezig houden.

john deere & JCB onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van John Deere en JCB machines.

algemeen onderhoud & reparaties machines

Naast John Deere en JCB kunt u natuurlijk ook bij ons terecht met allerhande landbouw, tuin & park en/of grondverzetmachines.

service onderweg

Met onze 4 volledig ingerichte servicebussen zijn wij in staat snel en accuraat te werken op locatie.

hydrauliekslangen persen

Het persen van hydrauliekslangen gebeurd met onze slangenpersen op beide vestigingen. Wij gebruiken uitsluitend A kwaliteit koppelingen, slangen en pershulzen. Tot en met 1 duims, 4 staallagen slang kunnen we in onze pers verwerken. We hebben een ruim assortiment met adapters etc. van types als JIC, NPT, BSP, Metrisch enzovoort.

aftakasreparatie

Het vervangen en repareren van gaffels, kruisjes, aftakasbuizen of complete componenten. Klaar terwijl u wacht. Onze ruime voorraad onderdelen stelt ons in staat in bijna alle gevallen u direct weer op weg te helpen.

aircoservice

Afvullen van airco’s van landbouw en/of grondverzetmachines.

bandenservice

Het leggen en repareren van landbouwbanden en/of grondverzetbanden. Met onze bandenmachines kunnen we tot en met 46 inch wielen aan.

constructie

Sommige reparaties vereisen laswerk en/of het maken van (kleine) stalen constructies. Hiervoor hebben wij onze eigen constructiehoek; lintzaag, schuurband en lasapparaten. Tevens hebben wij intern kennis en de mogelijkheid tot het 3D ontwerpen van onderdelen. Het produceren doormiddel van laser- of waterjet- snijmachines wordt daarna uitbesteed in de omgeving.

vermogenstester

Met onze waterrem hebben we de mogelijkheid het vermogen van tractoren te testen. Deze waterrem kan vermogens tot 600 pk meten.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Bij Antens hechten we veel belang aan het verlenen van de beste service.

We staan elke dag klaar met een team enthousiaste medewerkers om u te helpen. Heeft u vragen over een van onze diensten, of heeft u een specifieke wens?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hiernaast. Uiteraard kunt u ook bellen naar een van onze vestigingen!

Contactgegevens Baarle-Hertog | baarle nassau

Contactgegevens Brecht

© LMB Antens BVBA // Rijsbosch bv

De website van Antens gebruikt functionele cookies. Deze functionele cookies zijn alleen maar nodig om de website goed te laten functioneren.